EL XEF

Tomàs Guirao, el xef

L’Agost del 2018 en Tomàs Guirao va agafar la direcció del restaurant la Bóta del Racó a Vilafranca del Penedès, prenent el relleu dels antics propietaris i fundadors d’aquest tradicional establiment vilafranquí i renovant el personal de l’establiment.

La trajectòria professional d’en Guirao és reconeguda en el món de la restauració, iniciant-se als fogons de ben jove, amb tan sols 14 anys al restaurant Cal Tof de Calafell platja i amb 17 anys les seves inquietuds, el va portar fins al restaurant Petit Priorat de Banyeres on s’hi va estar gairebé 10 anys.

Destaca d’en Tomàs, la seva passió per la cuina, que ha sabut compaginar amb la seva formació acadèmica especialitzant-se en cuina creativa, mediterrània i en rebosteria duent-lo a un nou rumb professional amb la nova faceta d’emprenedor i prenent la direcció del Restaurant La Bóta del Racó, un espai clàssic i conegut per la població de Vilafranca del Penedès. En Guirao és un xef amb una gran creativitat, incansable, amb ganes d’investigar a la cuina i sorprendre als seus clients.

Per reserves, truqueu al