Menús LA BÓTA DEL RACÓ
Cada setmana actualitzarem el Menú, consulta’l a https://www.facebook.com/labotadelracovilafranca/
XEF TOMÀS GUIRAO. CUINA TRADICIONAL. ESPECIALITZATS EN ARROSSOS
Menú del dia
Primers
-Amanida de gules i llagostins al “Ajillo”
-Amanida de carxofes i pernil cruixent amb la seva vinagreta
-Amanida cruixent de gorgonzola amb un coulis de fruits vermells
-Torrades d’escalivada i anxoves amb crema de Módena
-“Escudella Barreixada”
-Albergínia farcida de carn amb beixamel gratinada
-Tortellinis de formatge amb una salsa de blanca de formatge, xampinyons i pernil
-Pebrots del Piquillo farcits de bolets i poma al forn amb una salsa de Porto
-Rotllet cruixent de brandada de bacallà amb una crema de marisc
Segons
Paella d’arròs de peix i marisc (feta al moment)
-Galta de porc al forn
-Estofat de vedella al vi negre Penedès amb bolets i patates
-“Mar i Muntanya” de mandonguilles, calamars, gamba i cloïsses
-Fetge de vedella a la planxa amb ceba confitada, all i julivert
-Entrecot de vedella amb salsa al Pebre verd
-“Pluma” amb un suau adob a la brasa amb patates al caliu
-Brocheta de carn i verdura a la brasa
-Rodanxes de potes de calamar en salsa
-Orada al forn amb patates panadera aromatitzada amb Pernod
Beguda a escollir
Aigua o vi o cervessa de tirador o refresc llauna cola/fanta
Cava “Brut Nature” (suplement 9€)
Preu 14,90 € per persona de dilluns a divendres
Menú cap de setmana i festius
Preu 24,50 € per persona
Més informació i reserves
Menú d’arrossos
Pica-pica
Seitons a l’andalusa +
patates braves +
croquetes de “La Bota” +
Musclos al vapor
*Es pot canviar dos aperitius per una amanida de formatge de cabra gratinat amb fruits secs
Segons a escollir entre
Arròs de peix i marisc
Fideuà de peix i marisc
Arròs de l’Empordà
Arròs caldós de llamàntol (supl 6€ per persona)
Arròs amb costella i ceps (supl 3€ per persona)
Postres de la casa
Mínim 2 persones, Preu 20,50 € per persona (I.V.A. inclòs)
BEGUDA I CAFÉ NO INCLOSOS
Més informació i reserves
Menú Per grups 1
Pica-pica
Torrades d´escalivada i anxoves amb crema de módena
Formatge semisec amb codony i fruits secs
Calamars a la romana
Croquetes casolanes “La Bota”
Patates braves amb dues salses
Segons per escollir entre
Bacallà gratinat amb un suau allioli sobre salsa toffee
o
Llobarro al forn al perfum de pernod amb patates panadera
o
Entrecot de vedella (0,400g) al gust (brasa, pebre verd o Rochefort) (sup,3€)
o
-Graellada de carn a la graella amb salsa chimichurri i patata al caliu
o
-Cuixetes d’ànec al forn amb salsa de fruits vermells
Postres
Gelat al gust o pastís de la casa
Aigua, pa, vi i cafès
Preu 22,50 € per persona (IVA INCLÒS)
MÍNIM 8 PERSONES I PER ENCÀRREC
Menú Per grups 2
Pica-pica
Taula de potes de calamar a la gallega
Torrada d’escalivada amb formatge de cabra gratinat
Croquetes casolanes “La Bota”
Bunyols de bacallà
Patates braves amb dues salses
Musclos i cloïsses a la marinera
Segons per escollir entre
Supremes d’orada al forn amb salsa “Donostiarra”
o
Lluç a l’all cremat amb patata panadera
o
Filet de porc al Rochefort amb la seva guarnició
o
Entrecot de vedella (0,400g) amb salsa al pebre amb la seva guarnició (sup. 3€)
o
Pluma a la graella amb chimichurri
o
Espatlla de Xai confitada a baixa temperatura aromatitzada al romaní (sup 5€)
o
Cuixes d’ànec confitades al forn amb salsa taronja
Postres
Postres de la casa
Aigua, pa, vi i cafès
Preu 24,50 € per persona (IVA INCLÒS)
MÍNIM 8 PERSONES I PER ENCÀRREC