Menús LA BÓTA DEL RACÓ

Cada setmana actualitzarem el Menú, consulta’l a https://www.facebook.com/labotadelracovilafranca/

XEF TOMÀS GUIRAO. CUINA TRADICIONAL. ESPECIALITZATS EN ARROSSOS

Menú del dia

Primers

-Amanida de gules i llagostins al “Ajillo”

-Amanida de carxofes i pernil cruixent amb la seva vinagreta

-Amanida cruixent de gorgonzola amb un coulis de fruits vermells

-Torrades d’escalivada i anxoves amb crema de Módena

-“Escudella Barreixada”

-Albergínia farcida de carn amb beixamel gratinada

-Tortellinis de formatge amb una salsa de blanca de formatge, xampinyons i pernil

-Pebrots del Piquillo farcits de bolets i poma al forn amb una salsa de Porto

-Rotllet cruixent de brandada de bacallà amb una crema de marisc

 

Segons

 

Paella d’arròs de peix i marsic (feta al moment)

-Galta de porc al forn

-Estofat de vedella al vi negre Penedes amb bolets i patates

-“Mar i Muntanya” de mandonguilles, calamars, gamba i cloïsses

-Fetge de vedella a la planxa amb ceba confitada, all i julivert

-Entrecot de vedella amb salsa al Pebre verd

-“Pluma” amb un suau adob a la brasa amb patates al caliu

-Brocheta de carn i verdura a la brasa

-Rodajas de patas de calamar en salsa

-Orada al forn amb patates panadera aromatitzada amb Pernod

 

Beguda a escolir

Aigua o vi o cervessa de tirador o refresc llauna cola/fanta

Cava “Brut Nature” (suplement 9€)

Preu  14,90 € per persona de dilluns a divendres

 

 

Menú cap de setmana i festius

Preu  24,50 € per persona 

 

 

Més informació i reserves

Menú d’arrossos

Pica-pica

Seitons a l’andalusa +

patates braves +

croquetes de “La Bota” +

Musclos al vapor

*Es pot canviar dos aperitius per una amanida de formatge de cabra gratinat amb fruits secs

Segons a escollir entre

Arròs de peix i marisc

Fideuà de peix i marisc

Arròs de l’Empordà

Arròs caldós de llamàntol (supl 6€ per persona)

Arròs amb costella i ceps (supl 3€ per persona)

Postres de la casa

Minim 2 persones, Preu 20,50 € per persona (I.V.A. inclòs)

BEGUDA I CAFÉ NO INCLOSOS

Més informació i reserves

Menú Per grups 1

Pica-pica

Torrades d´escalivada i anxoves amb crema de modena

Formarge semisec amb codony i fruits secs

Calamar a la romana

Croquetes casolanes “La Bota”

Patates braves amb dues salses

 

Segons per escollir entre

Bacallà gratinat amb un suau allioli sobre salsa toffee
o
Llobarro al forn al perfum de pernod amb patates panadera
o
Entrecot de vedella (0,400g) al gust (brasa, pebre verd o Rochefort) (sup,3€)
o
-Graellada de carn a la graella amb salsa chimichurri i patata al caliu
o
-Cuixetes d’ànec al forn amb salsa de fruits vermells

Postres

Gelat al gust o pastís de la casa

Aigua, pa, vi i cafès

Preu 22,50 € per persona (IVA INCLÒS)

MINIM 8 PERSONES I PER ENCARREC

 

Menú Per grups 2

Pica-pica

Taula de potes de calamar a la gallega

Torrada d’escalivada amb formatge de cabra gratinat

Croquetes casolanes “La Bota”

Bunyols de bacallà

Patates braves amb dues salses

Musclos i cloïsses a la marinera

 

Segons per escollir entre

Supremes d’orada al forn amb salsa “Donostiarra”
o
Lluç a l’all cremat amb patata panadera
o
Filet de porc al Rochefort amb la seva guarnició
o
Entrecôtte de vedella (0,400g) amb salsa al pebre amb la seva guarnició (sup. 3€)
o
Pluma a la graella amb chimichurri
o
Espatlla de Xai confitada a baixa temperatura aromatitzada al romaní (sup 5€)
o
Cuixes d’ànec confitades al forn amb salsa taronja

Postres

Postres de la casa

Aigua, pa, vi i cafès

Preu 24,50 € per persona (IVA INCLÒS)

MINIM 8 PERSONES I PER ENCARREC

Per reserves, truqueu al