EL RESTAURANT A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Restaurant a Vilafranca del Penedès amb cuina tradicional catalana

Des dels inicis, especialitzats en la tradicional cuina catalana

restaurant a vilafranca del penedes La Bota

Des del 1982 al vostre servei – La Bóta del Racó Restaurant a Vilafranca del Penedès

Restaurant amb postres casolans a Vilafranca

Les postres són cent per cent casolanes el brownie, el coulant de xocolata, flams de gustos variats, crema catalana, etcètera.

Per últim cal destacar que La Bóta del Racó Vilafranca ofereix esmorzars de forquilla i està obert cada dia de dilluns a dissabte i també els diumenges que són festius com la Fira del Gall, Nadal, Setmana Santa, Sant Joan, etcètera.

El Restaurant “La Bóta del Racó Vilafranca” com s’anomena ara, va ser fundat l’any 1982 i ha estat sempre especialitzat en la tradicional cuina catalana. La voluntat d’en Tomàs és mantenir-hi el seu esperit tradicional, de cuina “xup-xup”, sense deixar-ne de banda la seva pinzellada de creativitat.

A la seva nova carta hi trobarem els Popets amb suc, les Costelles de xai, els Caragols amb conill. També el brou recepta de l’àvia que cada dia de bon matí cou als fogons de La Bóta del Racó Vilafranca.

Cada dia, podrem gaudir dels seus arrossos inclosos en el  menú del dia.  Un arròs diferent cada dia de la setmana. Hi destaca l’arròs de marisc, el de llamàntol i l’arròs negre.

Al vespre en Tomàs ens ofereix la possibilitat de “tapejar” (mínim dues persones). Pot gaudir unes braves, gambes a l’allet, raves de calamar arrebossades, bunyols de bacallà, croquetes d’ibèric, tot fet a casa.

 

També està obert els diumenges i festius per a grups a partir de 15 persones, prèvia reserva.

mesa restaurant cuina casera a Vilafranca del Penedès La Bóta

ELS ARROSSOS

Arrossos tradicionals 

Per tots és sabut que l’arròs forma part de la nostra dieta mediterrània. Amb productes com el peix, carn, verdures i una àmplia varietat d’ingredients combinen a la perfecció. El plat d’arròs aporta valor a la cuina mediterrània que ara està en un gran moment, especialment pel que fa a la seva vinculació amb una dieta saludable.

A La Bóta del Racó Vilafranca, comptem amb una àmplia carta d’arrossos ben variada i diversa cada dia de la setmana.
Tenim a la nostra carta el “Menú Arrossos”. Menú que s’inicia amb un pica-pica i una elecció d’arrossos. Així com l’Arròs al Llamàntol, l’Empordà o el clàssic Peix i Marisc, que són tot un reclam dels nostres clients.

Per reserves, truqueu al